Notícies

"El núvol" i la realitat virtual, eixos temàticas de la 4a edició del Devfest Lleida

GDG Lleida

El Google Developer Group organitza aquest esdeveniment de tecnologies Google, que se celebrarà el 9 de desembre al Parc Científic

El Google Developer Group Lleida organitza la 4a edició del Devfest Lleida. Un esdeveniment de tecnologies Google, que se celebrarà el 9 de desembre a l'edifici CeDiCo del Parc Científic.

Aquest esdeveniment s'adreça especialment als joves de Formació Professional i Batxillerat tot i que estarà obert a tothom que vulgui actualitzar els seus coneixements tecnològics. Andreu Ibáñez, coordinador dels laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, ha explicat que en el marc de l'acte se celebraran xarrades de diverses tecnologies com el Cloud, l'Internet de les Coses, els Assistents Personals, la presentació del nou programa de Google Code-in i la Realitat Virtual.

L'entrada a l'esdeveniment serà gratuïta, però és necessari fer la inscripció prèviament al web gdglleida.com. Els assistents tindran esmorzar i dinar gratuïts, i l'organització repartirà més de 100 regals Google entre els participants.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.