Notícies

El Montsec i l'illa de la Palma promouen la creació d'una Xarxa de Destinacions d'Astroturisme

La presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, i el president del Cabildo de la Palma, Anselmo Pestana, durant la signatura del conveni el 24 de setembre del 2015.
Parc Astronòmic del Montsec

Els presidents de la Noguera, del Pallars Jussà i de la institució insular han subscrit un conveni per potenciar els productes turístics d'estels, natura i oci actiu

El Montsec i l’illa de Palma han subscrit un conveni per col·laborar en la creació d'una Xarxa de Destinacions d'Astroturisme. Amb aquest acord volen crear una eina per potenciar el treball conjunt, la formació i l'intercanvi de coneixements.

Es tracta de dues destinacions i reserves Starlight, i confien que l’experiència conjunta els permeti millorar en l'estudi, promoció i comercialització de serveis i productes turístics relacionats amb els estels, la natura i l’oci actiu. A més, la Palma i el Montsec volen disposar d'una plataforma per poder presentar projectes d'acció conjunta a les properes convocatòries del programa Leader 2014-2020.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.