Notícies

El Lleida Llista buscarà recuperar la moral a casa

Els lleidatans reben el diumenge al Caldes amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria

L’equip de la capital del Segrià entra al tram final de la temporada encadenant dues derrotes consecutives, una davant un rival directe com l’Igualada, i l’altra davant un rival a priori inferior com el Lloret. Dues derrotes que han portat als llistats a reunir-se a intentar esbrinar com sortir d’aquesta situació. Segons Lluis Tomás, porter del Lleida Llista, el problema pot ser mental, afegint que “el que necessitem és que ens surti un bon partit sobretot des del punt de vista d’efectivitat i així tornar al camí del positivisme que hem portat durant l’any”.

Aquest cop el Lleida Llista es torna a veure les cares amb un rival directe i és que de fet, entre el Caldes i els Llistats no hi ha cap punt de diferència i ambdós tenen 37 punts en el seu compte particular. Un Caldes que segons Lluis Tomás és dels millors equips de l’OK Lliga, afirmant que “com a equip és un dels grans, defensa, ataca, proposa, és molt complert i serà un bon rival per demostrar si som capaços de guanyar i tornar a ser un equip guanyador com hem estat durant molts mesos”.

Important serà doncs sumar la victòria el diumenge al Pavelló Onze de Setembre de Lleida a les dotze del migdia i és que setmana rere setmana, la final four de la Copa Europa s’atansa i això vol dir que l’estat anímic de l’equip ha de tornar a estar ben amunt.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.