Notícies

El Lleida Esportiu rasca un punt positiu d'Alacant jugant amb 10

Els de la Terra Ferma han empatat a zero gols davant un rival directe com l'Hèrcules, jugant amb deu homes des del minut 12 després de l'expulsio d'Ivan Zotko

Com acostuma a passar al món del futbol, un partit del qual s'esperava molt ha acabat resultant ser un enfrontament trabat, igualat i amb poc gols, exactament, zero.

A l'Estadi José Rico Pérez, Hèrcules i Lleida Esportiu tenien una cita important en els objectius que, en ambdós casos, passen per disputar els play-off.

El partit ha començat de la pitjor forma possible pels de la Terra Ferma i és que no només l'Hèrcules assetjava l'àrea blava, sinó que a més a més, Ivan Zotko després de cometre una gran errada s'ha vist obligat a provocar falta sobre Benja que ha acabat amb la vermella directa pel jugador ucraïnès al minut 12 de la primera meitat.

Des de llavors el Lleida Esportiu ha hagut de plantejar un partit completament diferent a l'inicial però el que no se li pot negar a l'equip és el treball defensiu que han dut a terme. Així ho explicava Joan Carles Oliva, entrenador del Lleida Esportiu, que afirmava que "crec que l'equip ha sabut treballar molt bé el partit. Crec que no se li pot demanar més a l'equip. L'equip té actitud, compromís i de vegades això no ho valorem suficient".

Al llarg de la resta del partit el Lleida Esportiu s'ha vist obligat a dur a terme una passa endarrere que no s'ha traduït en oportunitats de l'Hèrcules, sí en domini de la possessió de la pilota. En definitiva i, vist l'inici del partit, punt positiu del Lleida Esportiu. Així ho confirmava un dels capitans de l'equip Noel Carbonell que deia que "l'expulsió ens suposa una unió, ens permet sortir d'Alacant una mica més reforçats".

Com sempre es diu: el punt fora de casa s'ha de fer bo al teu fortí, en aquest cas el diumenge vinent a les sis de la tarda al Camp d'Esports en el partit davant el Castelló.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.