Notícies

El Lleida Esportiu a per la tercera victòria consecutiva

Els de la Terra Ferma arriben a la setzena jornada com a líders en solitari i encadenant dues victòries consecutives. A davant, el diumenge a les cinc de la tarda al Camp d’Esports, els blaus es veuran les cares amb un Conquense que ara mateix ocupa l’onzena posició

Tranquil•litat i alegria podrien ser dosdels protagonistes del dia a dia i de l’entorn del Lleida Esportiu. Quatre victòries en els últims cinc partits; aquesta és la dinàmica més que positiva amb que arriben els de la Terra Ferma al partit davant el Conquense. Aquests bons resultats li han servit als de la capital del Segrià per situar-se líders en solitari i a vuit punts de la cinquena posició. Una situació que Gerard Albadalejo, tècnic dels blaus, espera que no sigui la millor de la temporada, ja que això, segons diu Albadalejo "significarà que l'equip encara millorarà més". Albadalejo ha afegit també que "cada setmana ens hem de reinventar, millorar, analitzar el que estem fent bé i continuar".

A davant els blaus tindran a un Conquense situat en la zona mitja de la taula, l’onzena posició i que arriba després d’empatar a un gol davant el Badalona. Un Conquense a qui Gerard Albadalejo agrada i molt. El propi tècnic blau ha definit l'equip de Conca com "un equip que fa molt bé les coses, un equip que està molt ben treballat i amb les idees molt clares".

El Lleida Esportiu arribarà a la setzena jornada amb la ja coneguda baixa de Marc Martínez, a qui se li afegeixen Marc Trilles i Mousa per sanció.El partit entre els lleidatans i els de Conca serà aquest diumenge a les cinc de la tarda al Camp d’Esports. 30 minuts abans, a dos quarts de cinc, començarà la transmissió del Juguem a UA1.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.