Notícies

El Lleida Esportiu incorpora al lateral esquerra Raúl Fuster

El jugador, natural d'Elx i de 28 anys, arriba procedent de la desapareguda UD Salamanca

El Lleida Esportiu ha incorporat aquest dimecres al lateral esquerra Raúl Fuster de cara a les dos properes temporades. Fuster, de 28 anys i natural d’Elx, arriba procedent de la desapareguda UD Salamanca, equip que enguany ha militat al grup I de Segona Divisió B.
L’alacantí, que es va formar a la base de l'Elx, va començar la seva carrera professional al Villajoyosa. Fuster va tornar a l’Elx per jugar en el primer equip tres temporades seguides, i l’estiu del 2010 es va desvincular del conjunt valencià per anar al Tarragona, on va passar dos anys, abans d’acabar al Lugo i finalitzar la mateixa temporada al Salamanca.

El curs passat, el lateral va jugar un total de 1.591 minuts, repartits en 18 partits de titular. La seva arriba al Lleida ha estat curiosa, ja que Fuster, segons mitjans de Burgos, va fitxar dimarts pel club de la ciutat castellana, que enguany militarà a Segona B, fins i tot va realitzar un entrenament, però a la tarda va rescindir el contracte al·legant motius personals.

Ara, segons els director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, "amb aquesta incorporació ja són poques les peces que falten per completar la plantilla per aquesta temporada".

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.