Notícies

El Lleida Esportiu centrat en la lliga coneixedor del seu rival a la Copa del Rei

Lleida Esportiu

L’equip de la Terraferma es veurà les cares el proper 17 d’octubre amb l’Ebro, però abans els blaus han de tornar a centrar-se en la competició domèstica, la lliga, on, en la quart jornada s’enfrontaran al Teruel

Després de superar la segona ronda de la Copa del Rei, el Lleida Esportiu ja prepara el partit davant el Terul, abans però, els de la Terraferma han conegut poc després de les 12 del migdia el rival en la tercera ronda de la Copa del Rei, serà l’Ebro. El tècnic dels blaus, Gerard Albadalejo, ha comentat a la roda de premsa que serà una eliminatòria complicada però que fins la setmana del partit no cal pensar-hi.

Abans de tornar a disputar la Copa del Rei, el Lleida Esportiu s’haurà de centrar en la Lliga i el primer pas serà superar al Teruel en el seu propi camp. Gerard Albadalejo preveu un partit complicat, on el Teruel no li ficarà les coses fàcils al seu equip i on l'afició rival apretarà molt.

L’objectiu dels de la Terraferma serà mantenir els bons resultats en aquest inici de temporada on encara no saben que es perdre. Veurem fins quan dura aquest bona dinàmica del Lleida Esportiu. El partit davant el Teruel serà el diumenge 16 de setembre a les cinc de la tarda. Una hora abans començarà el Juguem a UA1 amb la prèvia del partit i l’actualitat dels equips lleidatans de Primera Catalana.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.