Notícies

El Lleida Esportiu aixeca el veto als aficionats que tenien l'entrada prohibida al Camp d'Esports

El club i les penyes És un sentiment, Rudes Lleida i Associació Amics del Lleida han iniciat un procés de diàleg amb l'objectiu d'arribar a acords que permetin recuperar l'estabilitat social a l'entitat de la Terra Ferma

El Lleida Esportiu ha aixecat el veto als 57 aficionats blaus que tenien prohibida l'entrada al Camp d'Esports. La mesura s'ha fet pública mitjançant un comunicat conjunt del club i les penyes És un sentiment, Rudes Lleida i l'Associació Amics del Lleida. Tanmateix, segons el comunicat, l'aixecament del veto no descarta que es puguin obrir "processos disciplinaris establerts a la normativa vigent".

El club i les penyes també han acordat "continuar el procés de mediació per arribar un acord que permeti l'estabilitat social del club". En aquest sentit, el Lleida Esportiu expressa que "no ha tingut la intenció de malmetre la imatge dels col•lectius ni de les persones esmentades en la Roda de Premsa de data 18 d'octubre de 2016". Per últim, el club i les penyes també han reiterat el seu "rebuig a la violència" i es comprometen a continuar "fomentant i difonent el sentiment i estima pel Lleida, així com la defensa dels interessos col•lectius".

D'altra banda, en l'àmbit esportiu, el Camp d'Esports acollirà divendres un partit d'urgències per al Lleida Esportiu i el Llagostera, que no estan complint amb els objectius marcats a l'inici de curs. Després de dos derrotes seguides a l'estadi, els lleidatans són conscients que no poden deixar escapar més punts a casa. "Som molt conscients de la situació i sortirem al màxim des del primer minut per donar continuïtat a les bones sensacions que va mostrar l'equip a Sabadell i aconseguir una victòria que ens mereixem des de fa dies".

Recordem que aquest partit de la 17a jornada de Lliga es disputarà divendres a partir de les vuit del vespre al Camp d'Esports.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.