Notícies

"El líder de la postveritat", l'editorial de la Miriam Garcia a l'Informatiu Migdia

S'imaginen que l'home més poderós del món tingués una croada personal contra vostès, o contra la vostra empresa, i es dediqués, dia sí dia també, a fer-vos la vida impossible? Això és el que pateix el corresponsal de la CNN a la Casa Blanca, Jim Acosta, amb Donald Trump.

Davant les preguntes incòmodes del periodista, que no és precisament afí al líder republicà, i després d'un enfrontament verbal entre tots dos, a Acosta li han retirat la credencial que li permetia fer la seva feina. El motiu que al·leguen des de la Casa Blanca és que Acosta "va posar les mans" sobre la becària de la Casa Blanca que li volia prendre el micròfon mentre feia les preguntes a Trump. I si han vist les imatges, doncs vaja, no acaba de ser ben bé veritat...

Però, és clar, això per a l'administració Trump és el de menys. Fa només un parell de dies, conversant amb el filòsof Garcia de Muro sobre la postveritat, posava a Trump com a exemple d'aquesta pràctica. I és que el líder de la primera potència mundial n'és un expert: la realitat és la que ell vol. I si no, la fa fabricar. I mentre hi hagi gent disposada a comprar-se-la, doncs anem malament.

Educació, educació i educació. Ho deia Garcia de Muro. És l'única manera. Fomentar l'esperit crític entre els més joves, perquè aprenguin a lluitar contra ella. I també a casa nostra. No ens pensem que això només va amb els altres.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.