Notícies

El jutjat de menors ha condemnat el jove menor denunciat per insultar i agredir periodistes a la tancada de la UdL

El jutjat de menors ha condemnat el jove menor denunciat per insultar i agredir periodistes a la tancada de la UdL. El jutge ordena un any i mig de llibertat vigilada per coaccions i un delicte lleu de maltractaments

El noi pot recórrer la sentència a l'Audiència de Lleida. Està pendent el judici a un altre jove, major d'edat, pels mateixos fets. El succés va tenir lloc el 2 de juny 2016, després de la roda de premsa de l'Assemblea de Lletres a la Universitat de Lleida, quan alguns periodistes van anar fins al despatx del rector per gravar imatges dels aldarulls que es van iniciar quan membres del Personal d'Administració i Serveis Universitat van entrar al despatx okupat per demanar als tancats que marxessin.

Segons la denúncia efectuada per dos periodistes, alguns dels joves els van agredir amb cops, empentes, insults i amenaces, per fer-los fora. Intentaven impedir que els mitjans de comunicació entressin a l'espai que ocupaven des de feia dues setmanes, per protestar contra la presència de la policia al campus. Els periodistes van denunciar agressions del menor ara condemnat i d'aquest altre jove, que està pendent de judici ja que és major d'edat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.