Notícies

El jutge que porta el cas de la Nadia demana la partida de naixement de la nena

Aquesta és una de les actuacions que ha pres el jutge en el marc de les investigacions. El pare es troba en presó preventiva des de divendres passat

El jutjge que investiga el cas de la Nadia ha demanat la partida de naixement de la nena, segons fonts de fiscalia. Els pares estan investigats per presumptament haver estafat milers d’euros a través de campanyes de recaptacions de fons amb el pretext de tractaments per la seva filla, afectada per una malaltia rara.

El pare de la Nadia es troba en presó preventiva des de divendres passat mentre que la mare va quedar en llibertat amb càrrecs. El jutge va retirar la custòdia a tots dos i, a hores d’ara, la germana de la mare es fa càrrec de la petita. Segons els Mossos, Fernando Blanco i Marga Garau havien recaptat 918.000 euros en donatius que s'havien de destinar a intervencions mèdiques de la nena que, finalment, no s'haurien dut a terme. D'aquesta quantitat, se n'havien gastat, presumptament, prop de 600.000. El jutge continua les investigacions i, entre les actuacions que ha dut a terme, ha estat demanar el certificat de naixement de la Nadia.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.