Notícies

El GSM vol celebrar els 40 anys amb 4 ascensos a cims de més de 4.000 metres

Tres membres del Grup Sardanista Montserrat ja són a la Vall d'Aosta per aconseguir fer quatre cims de 4.000 metres

Tres membres del Grup Sardanista Montserrat (GSM), de Lleida, han passat aquesta nit a la Vall d'Aosta per preparar l'objectiu per als propers tres dies: assolir 4 cims de més de 4.000 metres, als Alps. Unes ascensions amb les quals volen celebrar el quarantè aniversari de l'entitat. Si les condicions meteoròlogiques ho permeten, aquest dilluns faran la primera ascenció, a la Piràmide Vincent, a 4.215 metres.

Els tres expedicionaris del GSM són els lleidatans Carles Giné-Janer, Albert Palau i Aleix Barberà, que ja tenen experiència en la muntanya. En el palmarès de Carles Giné-Janer hi ha tots els cims de més de 3.000 metres del Pirineu o reptes com la muntanya més alta d’Amèrica, l’Aconcagua, de més de 6.980 metres. Albert Palau també porta força bagatge en ascensos mentre que Aleix Barberà ha superat fites com el Mont Blanc, de 4.810 metres, i és en camí de fer l'objectiu de tots els tres mil del Pirineu.

No és estrany que el Grup Sardanista Montserrat celebri els seus aniversaris rodons amb ascensos. Fa deu anys van fer un seguit de tres mils amb diversos membres de l'entitat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.