Notícies

El Grup de Dones de Lleida demana un debat públic sobre el model de gestió del centre d'acollida per a dones en situació de violència

Dones Lleida

El col·lectiu ha presentat una petició al registre de la Paeria aquest dilluns

El Grup de Dones de Lleida demana un debat públic sobre el model de gestió del centre d'acollida per a dones en situació de violència. El col·lectiu ha presentat una petició al registre de la Paeria aquest dilluns.

Durant l'ocupació del Casal de la Dona per part del grup feminista, fa uns 15 dies, el col·lectiu es van reunir amb el regidor de drets i serveis a les persones. Aquest, expliquen des de Dones de Lleida, va prendre 3 compromisos: l'entrega del plec de condicions del servei d'acollida que es vol licitar, mantenir una reunió amb l'alcaldia per abordar la qüestió i obrir un debat públic sobre el model que havia de tenir el servei. Per aquest motiu, dues setmanes després de la trobada, el grup demana al govern municipal que compleixi els compromisos adquirits i que, en els pròxims mesos, convoqui aquest debat públic sobre el model de gestió de l'equipament.

Per a Dones de Lleida, el model hauria de ser el d'un centre públic. Per contra, asseguren que això es contraposa amb el de l'equip de govern de la Paeria, que té previst treure a licitació la gestió d'aquest espai.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.