Notícies

El Gremi de Forners de les Terres de Lleida preveu un increment del 5% en la venda de tortells de Reis

ACN

El tipus de farcit preferit a les comarques de Lleida és el tradicional de nata, tot i que també tenen sortida els de crema i trufa

El Gremi de Forners de les Terres de Lleida preveu un increment del 5% en la venda de tortells de Reis. Enguany s’espera donar sortida a uns 210.000 exemplars.

El sector creu que la d’aquest 2019 serà una bona campanya de Reis. En els darrers anys, les vendes d’aquest producte s’han incrementat lleugerament, i el gremi creu que aquesta tendència es mantindrà enguany. La presidenta del col·lectiu a les comarques de Lleida, Pilar Marqués, ha explicat a UA1 Lleida Ràdio que això es deu al fet que els clients cada vegada reclamen més qualitat en els productes que compren. "El client cada cop és més exigent i vol menjar qualitat", assegura Marqués, i afegeix que "per un dia, s'estimen més gastar-se els 25 o 30 euros que val un tortell a la seva pastisseria de confiança".

Marqués explica també que el tipus de farcit preferit a les comarques de Lleida és el tradicional de nata, tot i que també tenen sortida els de crema i trufa. Recorda, però, que fins i tot es poden encarregar tortells amb més d’un farcit i que es poden adaptar als gustos dels consumidors.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.