Notícies

El final del Cas Reñé

Després d’un mes publicant de manera periòdica els detalls del Cas Reñé, aquesta missió periodística arriba a la seva fi. Ha estat un mes llarg i complicat. A poc més de sis mesos de la celebració de noves eleccions, hem rebut missatges animant-nos a treure més dades sobre el cas i, d’altres, a convidar-nos a no explicar res més perquè hi havia moltes persones que podien sortir esquitxades.

El nostre camí ja estava traçat abans de començar, tot prenent la via del periodisme, que, com sol passar, no convenç ni a uns ni a altres. El nostre compromís són els nostres oients i la nostra fidelitat vers ells és a prova de bombes

Haver obtingut el sumari del cas Boreas significava l’obligació de difondre el seu contingut. Aquest és un exercici periodístic del qual ningú hauria d’estar exclòs. Ha estat, aquesta, una feina feixuga per l’extensió ‒parlem de més de 5.000 planes–, però agraïda perquè ens permetia fer un servei a la ciutadania, a la qui cada dia se la bombardeja amb informacions, no sempre prou precises.

Ens hem mantingut ferms i valents, conscients i compromesos, explicant un sumari d’un cas de corrupció sense precedents a casa nostra, amb implicacions polítiques i empresarials.

Ua1 Lleida Ràdio ha estat, és i serà un mitjà de comunicació lliure d’obligacions i de penyores, a qui no li tremola la mà a l’hora d’explicar què succeeix a casa nostra. Enarborem l’estendard de la informació amb transparència, sense oblits controlats i manipulacions conscients. Aquest camí, el del periodisme sincer, és el que hem decidit prendre des del primer dia.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.