Notícies

El festival "El Segre de Negre" tindrà com a novetat un Scape Room al castell de La Suda

UA1

La tercera edició del festival “El Segre de Negre” tindrà com a novetat un Scape Room al castell de La Suda. El festival de novel·la negra i criminal de Lleida té com a objectiu apropar al públic general aquest gènere.

La Scape Room farà convertir als participants en detectius per descobrir l'assassí del castell. I, en acabar, tindrà lloc un sopar al Restaurant 1203.
Una altra de les novetats d'enguany és la nova pàgina web del certamen, on es podrà consultar el programa i les bases dels concursos literaris.

Eulàlia Pagès la directora de Pagès Editors, coorganitzador del festival, ha explicat que l'objectiu és "poder incentivar i que la literatura, i en aquest cas el gènere negre, es pugui atansar a tot el públic i a totes les edats. Des de més petits fins a més grans. El programa es pensa en totes aquests vessants".

Aquest any, 'El Segre de Negre' també rendirà homenatge a Manuel de Predrolo amb una taula rodona inaugural que portarà per nom "No renteu les utopies".
El festival se celebrarà els dies 1 i 2 de juny a l'Institut d'Estudis Ilerdencs, a la Biblioteca Pública i al Cafè del Teatre, entre d'altres.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.