Notícies

El Festival de Pasqua de Cervera estrena la figura del padrí, que enguany recau en el compositor Antoni Ros Marbà

La 8ª edició del certamen se celebrarà a la capital de la Segarra entre el 22 de març i l'1 d'abril

El Festival de Pasqua de Cervera estrena la figura del padrí, que enguany recau en el compositor Antoni Ros Marbà. Aquest nou projecte vol encarnar en una personalitat de prestigi reconegut, l'ambaixada del certamen tant a Catalunya com a nivell internacional.

Antoni Ros Marbà, a més a més participarà al festival amb l'estrena del concert de celebració del seu 80è aniversari amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona on presentarà la nova sardana 'Quatre vegades vint'. Ell mateix ha volgut destacar el fet de ser el primer padrí del Festival. En aquest sentit, ha posat en valor la ''pedagogia musical'' que s'està inculcant a la ciutat amb diferents propostes d'aprenentatge al llarg de l'any. Ros Marbà també s'ha mostrat agraït per ser el primer padrí del festival i també s'ha mostrat satisfet de poder pre estrenar el concert de seu 80è aniversari a Cervera abans de fer-ho al Palau de la Música Catalana.

Per la seva banda, el director de Festival de Pasqua, Josep Maria Sauret, ha remarcat que aquest ''pretén ser i és'' un festival de música clàssica catalana perquè la seva presència a Catalunya ''és un fet universal que ha de ser normal en els nostres dies''. En aquest sentit, Sauret ha indicat que la programació s'ha pensat per tal de ''fer-la arribar a tothom'', apostant per ''qualitat i equilibri'' amb diferents propostes que compten tant amb punts ''d'innovació'' com ''excepcionalitat''.

La 8ª edició del certamen, que se celebrarà a la capital de la Segarra entre el 22 de març i l'1 d'abril, comptarà amb 10 produccions musicals diferents de les quals 7 seran estrenes absolutes

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.