Notícies

El distanciament entre les penyes i el Lleida Esportiu segueix creixent

El col·lectiu Rudes Lleida constesta durament amb un comunicat les paraules que va dir el president del club, Albert Esteve, en roda de premsa i la resta de grups també està estudiant la possibilitat de replicar les paraules del màxim mandatari

Les paraules del president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, durant la roda de premsa que va fer el passat dimarts valorant l'actuació de les penyes d'animació del club i denunciant amenaces, ja tenen resposta. Una de les tres penyes, Rudes Lleida, ha contestat amb duresa la intervenció d'Esteve amb un comunicat. Aquest col•lectiu deixa clar que mentre segueixi l'actual directiva "no presentarem cap estatut". En el comunicat també s'acusa els propietaris del club "d'omplir-se les butxaques" i asseguren que la relació amb els dirigents "és irreconciliable".

Mentrestant, Sergi Navarro, del grup És Un Sentiment, explica, en declaracions a Ua1 Ràdio, sentir-se "dolgut" després d'escoltar la roda de premsa del màxim mandatari de l'entitat de la Terra Ferma, però és partidari "d'aturar aquesta problemàtica pel bé de l'equip". La Penya És Un Sentiment i la Molo Esportiu també estan estudiant la possibilitat de contestar a Albert Esteve. Per últim, i malgrat no ser una penya, l'Associació Amics del Lleida valorarà, si no hi ha una rectificació abans, tirar endavant mesures legals contra el president.

Per la seva banda, l'Alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha parlat d'aquesta polèmica oberta. Ho ha fet durant l'acte d'entrega a la Paeria d'una col•lecció privada de cartells de futbol datats de l'any 1924 per part de la família d'Isabel Miret. El paer en cap ha lamentat "la situació de tensió" que viu ara mateix el club, però ha reiterat la seva "confiança" amb la gestió de la directiva. Tot i això, Ros no descarta haver d'intervenir com a mediador en aquest conflicte.

D'altra banda, els jugadors del Lleida Esportiu reconeixen que volen aïllar-se d'aquests fets i centrar-se en el partit d'aquest diumenge a Alcoi.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.