Notícies

El Cros Culleré tanca inscripcions amb més de 800 participants d’arreu de Catalunya

El mateix dia de la cursa es donarà també l’opció de poder-se apuntar sempre i quan hi hagin places disponibles

La 36a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que tindrà lloc el proper 2 de març al Circuit de la Serra, ha tancat aquest migdia les inscripcions amb 820 atletes a tocar dels 900 fixats en les previsions inicials. Amb l’objectiu de donar cabuda a participants que no hagin pogut formalitzar l’inscripció, el mateix dia de la cursa es donarà també l’opció de poder-se apuntar sempre i quan hi hagin places disponibles.

Tot i que la majoria dels atletes participants són de les terres de Lleida també hi ha inscripcions procedents de les demarcacions de Barcelona i Tarragona i també de localitats de la Franja i, fins tot, d’Andorra.

Respecte a la cursa, enguany es mantindran els mateixos circuits que ja es van modificar l’any passat per tal de millorar l’organització de les curses. Així, hi tornarà a haver tres circuits que faran que sigui més àgil combinar-los en funció de les distàncies que s’hagin de córrer en cada categoria.

A banda de les diferents curses que comencen a partir de les 10 del matí, l’organització ha preparat com cada any una matinal d’activitats amb inflables per als més menuts per tal de potenciar la participació. Tota la informació relativa al cros es pot consultar al web www.amollerussa.com/croscullere

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.