Notícies

El Col·legi de Periodistes treballa en una campanya contra les agressions als professionals del sector

CPC

Davant l'increment de la violència cap als professionals d'aquest col·lectiu, el Col·legi vol reivindicar la llibertat de premsa i d'informació

El Col·legi de Periodistes treballa en una campanya contra les agressions als professionals del sector. Davant l'increment de la violència cap als professionals d'aquest col·lectiu en els darrers anys, el Col·legi vol reivindicar la llibertat de premsa i d'informació.

Així ho ha explicat el president del Col·legi de Periodistes de Lleida, Rafa Gimena, qui ha dit que, cada cop més, els periodistes treballen amb moltes dificultats. "Fan una tasca a vegades molt complicada, anant a cobrir actes en els quals, pel que sigui, per la línia editorial de la seva emissora o del seu diari, no són benvinguts", diu Gimena, però afegeix que "el que no poden ser en cap moment és agredits". "Estan pujant les agressions a periodistes, ja no només pel tema polític, que també, sinó darrerament en protestes de col·lectius professionals o en qualsevol moment, on veiem que un periodista pot ser agredit per algú que no té ganes que aquella persona cobreixi un acte o la persona que està informant", finalitza Gimena.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.