Notícies

El CH Pardinyes inicia una campanya per crear un equip infantil femení

CH Pardinyes

El club del barri lleidatà s'adhereix a un projecte de micromecenatge per demanar 1.500 euros i poder cobrir així les despeses dels desplaçaments del nou conjunt de base que volen impulsar

El Club Handbol Pardinyes ha iniciat una campanya de micromecenatge per poder crear un equip infantil femení a l'entitat per primer cop en la seva història. El club del barri lleidatà demana 1.500 euros per poder fer front als desplaçaments d'aquest equip, ja que la majoria són fora de la província de Lleida i els viatges en autocar són molt costosos. Gràcies a Gofundme, plataforma de micromecenatge esportiu es pot fer l'aportació personal al projecte del club, que compta amb el suport de la marca de pomes Livinda, del Grup Nufri, a través de la denominació #EllesSónD'Aquí.

"Des del club volem que aquest equip femení costi igual que crear un equip masculí. Encara són un grup reduït de nenes i amb les quotes dels pares no ens arriba. Tot i això, no volen carregar les famílies amb més despeses i d'aquí aquesta iniciativa de micromecenatge", explica el portaveu del Club Handbol Pardinyes, Txema del Rosal.

Des de fa una temporada, l'Handbol Pardinyes compta amb dos equips sèniors femenins, però no de base. Dins de la iniciativa #EllesSónD'Aquí per al micromecenatge esportiu també s'hi troba l'equip infantil de l'AEM i l'INEF Lleida Rugby.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.