Notícies

El Call Jueu de Lleida s'obrirà al públic la primera setmana de juliol

ACN

Els treballs d'adequació d'aquest espai, que durà per nom Parc de la Cuirassa, encaren ja la recta final

Lleida obrirà el Call Jueu al públic la primera setmana de juliol. Els treballs d'adequació d'aquest espai, que durà per nom Parc de la Cuirassa, encaren ja la recta final.

"Les previsions que tenim és que la primera setmana de juliol es puguin obrir les portes del Parc de la Cuirassa, que és el nom que durà", segons ha explicat el regidor d'Urbanisme de la Paeria Fèlix Larrosa, a Ua1 Lleida Ràdio. Aquesta setmana, diu, s'ha celebrat la darrera reunió amb l'equip arqueologia per programar els treballs que queden per fer.

El regidor destaca que aquest "serà un espai de memòria històrica, de reconeixement a una cultura que va tenir una extraordinària importància a la història de la ciutat", però que a més serà "un nou node de comunicació, de gaudi i d'encaix al Centre Històric. Un espai combinarà un espai verd, uns jardins, amb un espai arqueològic".

Larrosa ha explicat també que es treballa de costat amb el Patronat de Turisme de la ciutat. Des d'aquest organisme ja estan enllestint els temes d'identificació dels elements i informació a l'espai del Call Jueu, i també els programes de rutes i visites guiades a la ciutat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.