Notícies

El Cadí la Seu incorpora Belén Arrojo

La jove andalusa de 20 anys és una de les fermes promeses del bàsquet espanyol i ja ha debutat amb la selecció absoluta

El Cadí La Seu ha tancat el primer fitxatge de cara a la temporada vinent. Es tracta de Belén Arrojo, aler de 1,88 d’alçada i de 20 anys. Formada en el Segle XXI ha passat per les convocatòries de les seleccions estatals de totes les categories. Ha debutat amb la selecció absoluta en el Torneig de Santander del passat cap de setmana, que serveix de preparació de l’Europeu d’aquest mes de juny, en condició d’invitada. En els propers dies s’incorporarà a la convocatòria de la selecció U20 per preparar el Campionat d’Europa que s’ha de disputar a Lanzarote el proper mes de juliol.

Belen Arrojo va iniciar la seva carrera com a professional a la Lliga Femenina fa dues temporades a Burgos. Aquesta darrera campanya ha estat una peça important en el Mann Filter de Saragossa, amb una mitjana de 9,3 punts i 3,6 rebots per partit. Belen Arrojo ja va ser una jugadora pretesa per l’àrea esportiva la temporada passada i finalment s’incorpora a la plantilla del Cadí per ajudar a millorar els resultats de les darreres temporades. El director tècnic del Cadí, Pep Ribes, qualifica Arrojo d’una de les "fermes promeses del bàsquet espanyol".

El club espera renovar almenys 3 jugadores més de la temporada passada, després de fer-ho ja amb Tània Pérez i Georgina Bahi, i està sondejant el marcat estatal a la recerca de més reforços. A l'Europeu U20, Belén Arrojo tindrà precisament com a entrenador Miguel Ángel Ortega. I és que el tècnic del Cadí La Seu ha estat escollit per la Federació Espanyola per dirigir el combinat estatal de la categoria, que aspira al títol continental.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.