Notícies

El Borges Grup Vall només pensa en el tercer lloc

Els garriguencs tenen entre cella i cella la tercera posició entrats ja en el tram final de la temporada, on hi arriben en un bon moment anímic i físic

Després d’una setmana de descans i sense partits en la Superdivisió Masculina de Tennis Taula, el Borges Grup Vall afronta els darrers partits de la temporada ocupant la tercera posició, lloc que sense cap mena de dubte volen, com a mínim, dominar fins al final de temporada. Així se’n referia el seu entrenador Josep Lluis Andrade: "El tercer lloc no se'ns pot escapar, sabem que la segona està molt complicada, però intentarem guanyar tots els partits que ens queden. Sabem que per nosaltres la tercera posició és la única real a nivell de resultats".

Vincios, Pontevedra o Cajasur són alguns dels rivals que li queden al Borges Grup Vall en aquest tram de temporada. Un calendari que pel propi Josep Lluis Andrade els permet ser optimistes a l’hora d’aconseguir els seus objectius.

Ara mateix els garriguencs ocupen, com dèiem, la tercera posició amb 25 punts, dos més que el quart classificat l’Irun i a set de l’Artel, actual segon classificat. Val a dir que els de les Borges Blanques tenen encara un partit pendent per a jugar contra el Vilagarcia Tenis de Mesa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.