Notícies

Durant el 2017 l’Ajuntament de Lleida va aprovar un total de 180 ajuts socials a l’IBI per un import total de més de 35 mil euros

UA1

Durant el 2017 l’Ajuntament de Lleida va aprovar un total de 180 ajuts socials a l’IBI per un import total de més de 35 mil euros. Els beneficiaris van ser tant llogaters com propietaris.

Sumant les bonificacions fiscals, també s’han proporcionat ajudes a 687 habitatges, amb 88 mil euros en total. La 1a tinent d’alcalde, Montse Mínguez, explica que els ajuts socials van destinats a persones vulnerables i amb criteri de renta. "Per percebre l'ajut els destinataris serien els pensionistes, aturats, les families monoparentals, les persones amb reconeixement de discapacitat i les víctimes de violència de gènere", ha afegit que també s'hi inclouen els titulars de pisos "que tinguin un valor catastral inferior a 29 mil euros".

La Paeria espera que al llarg de l’any 2018 aquests ajuts puguin arribar a més persones. Aquest any el pressupost és el mateix, però esperen arribar a més gent perquè en la primera edició molts usuaris no eren coneixedors d’aquests ajuts.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.