Notícies

Doble homicidi a localitat d’Alcarràs

Un home ha matat a una dona al seu domicili i, posterirment, a un home en un bar de la plaça de l’església de la població

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de Ponent han obert una investigació per aclarir les circumstàncies d’un doble homicidi que s’ha produït avui a Alcarràs.
Passades les tres de la tarda la Policia Local de la població ha donat l’avís que havien detingut un home, com a presumpte autor d’un possible homicidi. Aquest s’havia produït en un bar de la plaça de l’església.

Posteriorment s’ha sabut que hi havia una dona molt mal ferida en un domicili del municipi, la qual ha resultat morta. El detingut també seria el presumpte autor d’aquesta mort. Es sospita que tots dos assassinats s'haurien comés amb una destral.

Es tracta del primer homicidi de l’any 2013 a la demarcació de Lleida.

Al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM): un helicòpter medicalitzat, dos ambulàncies bàsiques i dos ambulàncies avançades

Encara falta confirmar la relació entre tots ells però entre el poble circula la versió que el presumpte homicida seria la parella de la primera víctima i l’home mort seria l’amant de la dona.

Per una altra banda, l’ajuntament d’Alcarràs ha transmès un comunicat oficial explicant que convocaran un ple extraordinari aquest dijous a les 13.30 hores per condemnar aquests fets. El mateix dijous, a les 13.15 hores tindrà lloc un minut de silenci a la Plaça de l’Església i es decretarà dia de dol amb solidaritat a les víctimes i les banderes dels edificis institucionals de la localitat del Segrià onejaran a mitja asta. L’ajuntament també ha volgut destacar la rapidesa amb la qual ha actuat la Policia Local de la població i, finalment, ha posat a disposició dels familiars el servei de suport psicològic i social corresponent.

Foto: Adrià Berrocal Forcada (Alcarràs)

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.