Notícies

Divendres comença el judici pels presumptes delictes d'injúries i calúmnies del portaveu d'Ipcena a l'alcalde de les Borges Blanques

La querella la va presentar l’alcalde arran d’un article de Vàzquez, on va considerar que s’atemptava contra el seu honor

El portaveu d’Ipcena s’ha refermat en les afirmacions que va fer, on, entre altres, es posicionava en contra de la duplicació de l’N-240 entre les Borges Blanques i Lleida. Aquest dimecres, Vàzquez, emparant-se en la llibertat d'expressió, s'ha refermat en les afirmacions que va fer contra Mir en un article d'opinió.

Vàzquez considera "antiètic" que Mir "faci negoci de l'Ajuntament" i ho considera "impropi de l'actuació d'un càrrec públic". En una roda de premsa, el portaveu d'Ipcena ha tornat a qüestionar l'actuació de Mir i dit que l'alcalde de les Borges segueix sent soci de Carburants Mir, tot i que fonts properes a Enric Mir asseguren que, actualment, l'alcalde borgenc "no té cap vinculació amb l'empresa" i han acusat Vàzquez de "voler desacreditar l'alcalde en plena campanya electoral".

En el text, però, l’ecologista també denunciava que l’empresa Carburants Mir, gestionada pel germà de l’alcalde de les Borges, hauria subministrat tres cops gasoil a l’Ajuntament durant el 2018.

Per la seva part, Enric Mir considera que algunes de les "acusacions" que recollia l'article de Vàzquez "atempten contra el seu honor", segons fonts properes a l'alcalde. Per això, després de la negativa del portaveu ecologista a retractar-se'n en l'acte de conciliació, l'alcalde de les Borges Blanques va decidir querellar-se contra Joan Vàzquez pels presumptes delictes d'injúries i calúmnies.

El judici està previst per aquest divendres, on només hi declararà Enric Mir.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.