Notícies

Dinou detinguts en una operació policial que desmantellat un grup que traficava droga a Lleida i Osca

Policia Nacional

La policia espanyola els ha trobat 157 quilos d'haixix i dos de cocaïna que se subministraven des de diferents pisos a les dues ciutats

La policia espanyola ha desarticulat una organització criminal que es dedicava al tràfic d'haixix i cocaïna a les demarcacions de Lleida i Osca. En total s'ha detingut a dinou persones i s'han intervingut 157 quilos d'haixix i 2 de cocaïna.

L'operació ha comportat el desmantellament d'un clan familiar al barri del Perpetuo Socorro de la capital d'Osca. Els traficants es dotaven dels paquets d'haixix acabats de descarregar a localitats de la costa del sud d'Espanya i posteriorment eren transportats fins als pisos-magatzem que tenien a través del sistema 'Go Fast'. Segons la policia, els líders de l'organització havien establert la seva base d'operacions a Lleida ciutat, on tenien tres pisos de seguretat que utilitzaven per guardar droga, amagar informació i diners, i també per venda.

Des d'aquests habitatges de Lleida, la droga es distribuïa per un altre integrant del grup a l'esglaó següent de l'organització: els encarregats de la venda al menor. A Osca els responsables d'aquesta distribució formaven part d'un clan familiar que disposava de dos habitatges des dels quals subministraven la droga a aquells traficants que contactaven amb el consumidor final.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.