Notícies

Detingut un veí del Pont de Suert que presumptament traficava amb drogues a tota la comarca de l'Alta Ribagorça

Mossos d'Esquadra

Al domicili de l'home, de 55 anys i amb antecedents, es van trobar 18.000 euros en efectiu, així com diverses quantitats d'heroïna, cocaïna, haixix i marihuana

Detingut un veí del Pont de Suert per presumpte tràfic de drogues. Al domicili de l'home, de 55 anys i amb antecedents, es van trobar 18.000 euros en efectiu, així com diverses quantitats d'heroïna, cocaïna, haixix i marihuana.

El passat diumenge, els agents van trobar al carrer una bossa de mà que contenia 9 embolcalls d'heroïna i 365 euros. Durant la tarda es va aconseguir localitzar i detenir al propietari. L'endemà, davant les sospites que el detingut es podia dedicar al tràfic de drogues, es va fer un registre al seu domicili. A part de la droga i els diners, també s'hi van trobar diverses armes blanques, una pistola detonadora i un aparell per detectar bitllets falsos, entre altres objectes.

La investigació va permetre confirmar que el detingut distribuïa drogues a consumidors de l'Alta Ribagorça. El cas continua oberta per esbrinar la procedència d'algunes joies intervingudes al pis de l'acusat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.