Notícies

Detenen a Barcelona i Lleida els onze membres d'una banda que assaltava representants de joieries

Utilitzaven documentació de Guatemala, Mèxic, Colòmbia i Veneçuela per allotjar-se en hotels d'arreu de l'Estat i llogar vehicles

La Guàrdia Civil ha detingut a Barcelona i Lleida els onze membres d'una banda itinerant que assaltaven majoritàriament representants de joieria arreu de tot l'Estat. El grup operava en dues cèl•lules dedicades també a cometre furts en entitats bancàries o a clients que acabaven de fer algun reintegrament important en efectiu.

Els arrestats utilitzaven documentació de Guatemala, Mèxic, Colòmbia i Veneçuela per llogar vehicles i allotjar-se en hotels en els diferents punts de l'Estat on operaven. Fins ara, se'ls ha comptabilitzat onze sostraccions a Barcelona, Lleida i Tarragona, a més de La Corunya, Lugo, Astúries, Segòvia, Osca, Burgos i València.

En els registres practicats s'han recuperat joies per valor de 300.000 euros, 20 rellotges de luxe, diversos telèfons mòbils, càmeres de fotografies i diversa documentació. La investigació es va iniciar a l'octubre quan la Guàrdia Civil i la policia espanyola van tenir constància de la presència del grup a Santiago de Compostel•la, La Corunya i Oviedo, a més d'intentar assaltar un representant d'una joieria de Segòvia.

Finalment, després de muntar un dispositiu s’ha culminat l'operatiu amb la detenció de set persones a Barcelona, i paral•lelament, quatre més a Lleida, donant així la banda per desarticulada.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.