Notícies

Denuncien la venda d'estupefaents a la plaça Sant Joan de Mata de Cappont de Lleida

Google Maps

Els veïns de la zona demanen posar fi a aquesta situació, que també provoca problemes de convivència

Els veïns del barri de Cappont de Lleida reclamen una solució per a la plaça Sant Joan de Mata. Asseguren que es venen estupefaents a la zona. La pitjor situació, apunten, es produeix a l'estiu.

La presidenta de l'entitat veïnal, Veni Ros, afirma que la Guàrdia Urbana ja fa la feina que pertoca, però considera que cal afrontar-ho des d'altres aspectes, ja que amb l'acció policial no n'hi ha prou.

Segons Ros, quan els agents municipals arriben els demanen la documentació, i els infractors "desapareixen uns dies, pocs", però acaben tornant, afegeix Ros. Ho atribueix a l'espai on estan ubicats: "aquell espai els va molt bé perquè aparquen els cotxes, fent veure que van al supermercat que hi ha al davant. Van cap a uns bancs que hi ha per allà, on sempre hi ha un grupet de gent, xerren, intercanvien i marxen".

Aquesta situació, a més, també comporta destrosses i brutícia, afegeix Ros. "Beuen, mengen i deixen tota la brutícia allà", diu. Per tot plegat, demanen que s'abordi aquesta situació, que provoca malestar al barri.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.