Notícies

De la regional lleidatana a la Primera de Gal·les

El davanter bolivià Anderson Cayola, de 20 anys, passarà de jugar a Segona Catalana amb l'Artesa de Lleida al Bangor gal·lès gràcies a l'empresa lleidatana Learning Soccer Academy

El davanter Anderson Cayola, de 20 anys, ha passat en pocs mesos de jugar i marcar gols a la Segona Catalana amb l'Artesa de Segre a fitxar pel Bangor City, un equip de la Primera divisió de Gal•les. Cayola, natural de Bolívia, va arribar a Catalunya amb 13 anys i ha pogut complir el seu somni gràcies al Campus que l'empresa lleidatana Learning Soccer Academy va realitzar fa dues setmanes a Liverpool.

El tècnic, Enric Barri, un dels tres socis de l'empresa al costat dels germans Fran i Fede Bessone, aquest últim exjugador del Swansea, parla de l'oportunitat que té al davant el davanter al futbol professional. "És una oportunitat que a tots els que hem jugat a futbol ens hagués agradat tindre perquè passarà a tenir un contracte professional i amb possibilitats que altres clubs anglesos el puguin observar", admet Barri.

Els lleidatans també van fer la setmana passada un campus a les instal·lacions del Swansea, club de la Premiere League, amb el qual tenen bones relacions gràcies a Fede Bessone. A més, a partir d'ara, seran els representants de l'entitat esportiva gal·lesa a Espanya en la captació de joves talents. Amb aquest conveni, el jugador Óscar Dueso, del juvenil de la Bordeta, està fent aquests dies unes proves amb el Swansea. A més, l'empresa lleidatana ha creat el club Terraferma LSA per treballar amb joves talents del territori.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.