Notícies

David Bonvehí, president del PDeCAT, sobre Joan Reñé: "Li hem fet la reflexió que serà millor que deixi la primera línia del partit"

ACN

Tal com va avançar Ua1 Lleida Ràdio, es preveu Reñé deixi la presidència del PDeCAT a la vegueria de Lleida en els pròxims dies

El president del PDeCAT, David Bonvehí, creu que Joan Reñé hauria de deixar la direcció del partit a la vegueria de Lleida. Tal com va avançar Ua1 Lleida Ràdio, es preveu que ho faci en els pròxims dies, un cop s'ha formalitzat la seva dimissió com a president de la Diputació.

Bonvehí, que ha assistit a la presa de possessió de Rosa Maria Perelló com a nova presidenta de l'ens, ha afirmat que ell mateix li ha traslladat aquesta ''reflexió'' a Reñé. "Respectem les decisions que podrà prendre el senyor Reñé. Li hem fet la reflexió que, per la seva millor defensa, serà millor que deixi la primera línia del partit", ha afirmat el president del PDeCAT. De fet, s'ha mostrat convençut que Reñé prendrà una decisió "en les pròximes hores".

En aquest sentit, el president del PDeCAT ha destacat la feina que ha fet en els darrers anys al capdavant de la formació nacionalista a Lleida, però espera que aquesta feina tingui ''continuïtat'' mitjançant una altra persona.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.