Notícies

Comencen els treballs per a la construcció de la variant nord-oest de Balaguer

TES

El vial evitarà el pas per l'interior del nucli urbà dels vehicles que, des de Lleida o Alfarràs, es dirigeixin cap a poblacions com les Avellanes o Àger

Aquest dijous comencen els treballs previs per a la construcció de la variant nord-oest de Balaguer. El vial donarà continuïtat a l'actual variant sud, i evitarà el pas per l'interior del nucli urbà dels vehicles que, des de Lleida o Alfarràs, es dirigeixin cap a poblacions com les Avellanes o Àger.

La nova carretera, que discorrerà per l'oest del nucli urbà de Balaguer, tindrà una longitud de prop de 2 quilòmetres. S'iniciarà al final de l'actual variant sud de Balaguer i finalitzarà a la C-12, a prop del cementiri municipal. Els treballs comporten una inversió de 3,6 milions d'euros i tindran un termini d'execució de set mesos.

En el seu recorregut, la variant creua amb diversos camins. Per això, amb l'objectiu de garantir les connexions a les dues bandes, es construiran també dos passos inferiors. Aquests permetran donar continuïtat al camí de la Vinya dels Frares, d'una banda, i als camins de la Creu Trencada i del Barranc dels Rucs, de l'altra. També es formaran dos camins paral·lels a la variant per donar accés a l'escorxador i el cementiri municipal.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.