Notícies

Comencen els debats electorals d'Ua1

El primer dels debats és el de Tàrrega

Ua1 comença una ronda de debats i tertúlies sobre el futur de la ciutat de Lleida i les principals capitals de comarca. Els podreu escoltar, aquí a l'Un dia Més, cada dia, a les 10 del matí. Avui comencen per un punt clau. El primer debat serà el de Tàrrega

L'alcaldessa, Rosa Maria Perelló, vol revalidar el seu mandat i postular-se, de nou, com a presidenta de la Diputació. La capital de l'Urgell és una de les poblacions més importants del territori, per això és important posar fil a l'agulla a les seves infraestructures o al futur de la cultura a una de les capitals del teatre al carrer.

El següent debat serà les Borges Blanques.

Enric Mir encapçala la llista de junts per Catalunya a Borges. La nacional 240 i com ha de ser la capitalitat de les Garrigues és una qüestió de pes en aquestes eleccions. Ho podran escoltar demà dimarts.

I dimecres, la població en discussió és Cervera

Ramon Augé es presenta amb la intenció d'ocupar l'alcaldia de Cervera en substitució del seu company de partit, Ramon Royes, que ha decidit no presentar-se. L'impuls a l'economia, tot aprofitant l'eix transversal, una de les qüestions a debatre.

Els esports també tenen el seu debat.

Dijous, la política esportiva de Lleida tindrà el seu moment amb els candidats a ser regidors d'aquest àmbit, a la ciutat de Lleida. Els 7 partits que tenen representació a la Paeria podran explicar què volen fer a la planificació esportiva de la ciutat. Un debat moderat per Antoni Laso.

Divendres tornem a parlar de capitals de comarca: és el torn de Balaguer.

Jordi Ignasi Vidal és l'alcalde i vol tornar a sortir escollit. La capital de la Noguera té diversos fronts oberts: el seu centre històric, la seva relació amb la resta de la comarca i el comerç segur que formen part del debat.

Durant el cap de setmana podreu escoltar el debat per a unes altres eleccions que també estan en joc.

El debat de les eleccions europees a Lleida se centra en les polítiques agràries. Un debat que podreu escoltar a l'Arrela amb Francesc Balañá i re escoltar a l'Un dia Més, dilluns 20 de maig, també, a les 10 del matí.

Dimarts 21 qui entra en joc és Mollerussa

Marc solsona vol mantenir una alcaldia que, en els darrers temps, com també en moltes altres poblacions ha estat marcada per l'àmbit nacional i la seva postura l'1 d'octubre.

Dimecres 22 de maig parlem de l'horta de Lleida.

Un dels grans temes d'aquesta campanya electoral a Lleida. Què volen els candidats per a una part bàsica i diferencial de Lleida?

Dijous 23 són els veïns qui tenen coses a dir.

Aquell dia farem la tertúlia de barris. Moment on les associacions de veïns explicaran què creuen que falta a la ciutat de cara al pròxim mandat.

I el plat fort arriba divendres 23 de maig amb el debat de candidats de Lleida.

Els 7 candidats amb representació a la Paeria explicaran els seus projectes de ciutat. Unes eleccions que, tot apunta, seran ajustades i on cada proposta compta molt.

A més de tot plegat, durant aquests 15 dies podran anar escoltant, a partir de les 9.30, les entrevistes electorals amb els candidats a la Paeria. Tots aquests debats i entrevistes les trobaran, a més, cada dia a Ua1.cat i a les nostres xarxes.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.