Notícies

Comença una Trobada Empresarial al Pirineu amb el creixement sostenible com a eix vertebrador

Trobada Empresarial al Pirineu

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà divendres el certamen, i la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, presidirà la cloenda

Avui comença la 29a Trobada Empresarial al Pirineu. En aquesta edició, que porta com a títol "Liderant un creixement sostenible", la Trobada espera superar els 600 assistents que va assolir en l'anterior.

Consolidada com una de les cites econòmiques amb més participació de Catalunya, comptarà amb la participació del fundador del Grupo Hotusa, Amancio López; el millor mentalista d'Europa, Javier Luxor; la psicòloga clínica i col·laboradora externa del FC Barcelona i responsable de gestió d'equips del restaurant El Celler de Can Roca, Inma Puig o l'exministre del Govern espanyol, José Manuel García-Margallo, entre d'altres.

La Trobada s'inaugurarà oficialment divendres, a les 9 del matí, en un acte que anirà a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra, i al qual també assistirà la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. La cloenda anirà a càrrec de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.