Notícies

"Centres comercials" l'editorial de Jordi Sebastià

vimeo

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa ha assegurat que el POUM vol que el centre urbà sigui l'eix vertebrador. Per això preveu estudiar la implantació de mitjanes i grans superfícies a l'Eix Comercial.

De fet, més o menys, és el que deia ja el nou POUM on es torna a donar valor a projectes com el de l'estació. Veurem, però, si la voluntat també té seguidors. És a dir, si hi ha inversors interessats en aquest indret, que fa, quasi, un parell de dècades que belluga i, ara per ara, no ha pogut veure la llum. Segur que és la millor solució. No cal ser un expert per veure que comerç crida a comerç. Tampoc cal ser economista per veure que Lleida necessita una gran superfície. Ara, també crec que per facilitar la vida al consumidor hi ha una cosa més important que nous indrets: fer que la gent pugui anar a comprar. Vaja, els horaris comercials.

Està molt bé crear més comerç, però, potser cal, sobretot, pensar en la gent quan s'obri la parada. La nova parada vull dir. Si obrim a les hores que la gent treballa, difícilment es comprarà més, ja que la gent que està treballant tampoc podrà anar-hi. Ja sé que és un tema que mareja els comerciants, però també mareja els consumidors, no creuen? Està molt bé obrir a hores laborables... però, si es diuen laborables, potser és pel fet que la gent és al seu centre de treball. Això, ho hem de quadrar millor.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.