Notícies

CAS REÑÉ III: Els Mossos calculen que Joan Reñé i Marlen Minguell haurien cobrat prop de 118.500 € anuals des de l'any 2010 a canvi de concessions a dit

Els Mossos calculen que Joan Reñé i Marlen Minguell haurien cobrat prop de 118.500 euros anuals des de l'any 2010 a canvi de l'adjudicació de la concessió de la UTE DEPURPLA 2, responsable del manteniment de diverses depuradores del Pla d'Urgell.

Segons apunta la policia, aquesta trama estava prevista fins al final de l'adjudicació, l'any 2025. És la conclusió que n'extreu la policia autonòmica, segons s'apunta al sumari de l'Operació Boreas, al qual ha tingut accés Ua1 Lleida Ràdio. Aquests diners són el resultat d'aplicar un 8% a l'import d'adjudicació del contracte per l'anualitat de la concessió, que rondava el milió i mig d'euros.

Per tot plegat, la Policia catalana proposa a Fiscalia realitzar una investigació patrimonial i financera a Joan Reñé i Marlen Minguell i els seus familiars més propers. La idea és identificar els béns mobles, immobles i actius de valor econòmic i financer per tal de quantificar un suposat augment de patrimoni que aquestes persones haurien pogut tenir en els darrers anys i que, presumptament, estaria relacionat amb la percepció de remuneracions il·lícites. Els Mossos van ser els encarregats de realitzar les tasques de recollida d'informació tributària de Reñé, Minguell i les seves respectives famílies.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.