Notícies

Can Sinén, quasi a punt per ser un element destacat de l'Estany d'Ivars.

Es buscarà millorar la qualitat de l'aigua de l'estany per atraure noves espècies

Acord per culminar l’adequació de Cal Sinén, a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Està previst fer-hi millores en l’accessibilitat i condicionar la segona planta, així com adequar i actualitzar el pla d’usos i gestió de l’estany.

Aquestes recursos provenen, en part, d'uns fons FEDER. Aquest ajut europeu es destinarà, ha dit la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, a dotar Cal Sinén amb elements com ara l’ascensor, la rampa d’accés a l’espai o l’increment de potència elèctrica. Més endavant també s’habilitarà l’aparcament adaptat per rebre autocaravanes.

Can Sinén serà, a més, el punt de partida des d’on dinamitzar l’Estany mitjançant el turisme i altres activitats que s’incloguin en la nova redacció del pla d’usos i gestió en el qual ja s’està treballant.

En la reunió d’aquest dijous també s’ha conegut que es treballarà per millorar la renovació de l’aigua de l’estany. Tot plegat per augmentar-ne la seva qualitat i així afavorir encara més la flora i la fauna de la zona, afavorint-ne la presència de noves espècies.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.