Notícies

Bruna Masagué, Àres Escolà i Pilar Roig guanyadores del Concurs ‘Josep Pernau’

En aquesta edició d’aquest concurs periodístic adreçat a estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, hi han participant 352 estudiants de 16 centres educatius diferents

Al Saló de Sessions de la Paeria s’ha dut a terme aquest acte de lliurament dels premis del Concurs Periodístic ‘Josep Pernau’, un certament organitzat des de fa tretze anys per l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes.

En aquesta tretzena edició hi ha participat més de 350 alumnes, un xifra que supera en 57 el nombre de l’edició anterior. Els professors i professores de llengua catalana i castellana dels 16 centres participants van seleccionar els millors treballs que consistien en el cas dels alumnes d’ESO, escriure un text seguint el model d’una carta al director i pels alumnes de Batxillerat i Cicles Formatiu, es requeria escriure un article d’opinió.

En l’acte la regidora d’Educació, Rosa Maria Salmerón, ha assenyalat que “el periodisme és un dels motors de la societat, que ens fa reflexionar i genera opinió”.

Finalment Bruna Masagué, Àres Escola i Pilar Roig han estat les tres guanyadores de les diferents categories. A més de tenir l’oportunitat de llegir els seus articles en públic, també han rebut com a premi una tablet i un reproductor digital, aquest darrer premi també ha estat entregat a les tres finalistes de les diverses categories.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.