Notícies

Balaguer sancionarà els bancs que acumulin pisos buits

La moció de la PAH i presentada pel grup d'ICV va ser aprovada per unanimitat

El ple de l’Ajuntament de Balaguer va aprovar ahir per unanimitat de tots els grups municipals la moció de la PAH i presentada pel grup d’ICV, que preveu sancionar els bancs que acumulen pisos buits sense posar-los de lloguer a la capital de la Noguera. L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, s’ha mostrat satisfet pel consens aconseguit i ha manifestat que es demostra que la voluntat de l’ajuntament és la de solucionar els problemes reals de la ciutadania. En aquest sentit, Roigé ha explicat que espera no haver d’arribar a sancionar cap entitat bancària i que aquestes ofereixin el màxim de lloguers socials.

En aquest sentit, l’alcalde de Balaguer ha assegurat que fa temps que el consistori està en contacte amb les entitats bancàries del municipi i que estan reben una resposta “correcta”. Roigé ha destacat que en els últims tres mesos s’han solucionat 15 casos de famílies amb aquesta problemàtica, mentre que 7 estan en tràmits de solucionar-se.

Recordem que l’Ajuntament de Lleida debat avui una moció del PSC que només preveu multar els bancs en última instància i una altra de CiU i la PAH, més dura. Tot apunta a que el PSC imposarà la seua majoria absoluta. La PAH ha convocat una concentració abans del ple.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.