Notícies

Balaguer acollirà un nou Campionat Territorial de Bàsquet

La capital de La Noguera celebrarà aquest dissabte la XXVIII edició d’aquesta competició organitzada per la Federació ACELL

Fins a 172 persones amb discapacitat intel·lectual participaran d’aquesta nova edició del Campionat Territorial de Bàsquet que se celebrarà a Balaguer convertint aquest esdeveniment amb un dels referents d’esport i inclusió a la província de Lleida.

Aquest esdeveniment esportiu coincideix amb el quarantè aniversari del Taller l’Estel de Balaguer, així com també el quart de segle del Club Esportiu l’Estel de Balaguer. Álvaro Terreros, coordinador de la Federació ACELL a Lleida es mostrava satisfet amb els èxits d’aquest Campionat Territorial de Bàsquet i dels altres que organitzen arreu de la província arribant, molts d'ells, a superar les vint edicions.

Entre els participants d’aquesta 28a edició del Campionat hi ha l’Acudam de Mollerussa, l’Alba de Tàrrega, l’Aspros de Lleida o l’Estel de Balaguer entre d’altres, i és que hi formaran part fins a 11 equips diferents amb un total de 172 esportistes. Hi destaca també l’equip Special Olympics d’Andorra.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.