Notícies

Baixen els robatoris a l'interior de vehicle durant els primers mesos de l'any a les comarques de Lleida

Ua1 Lleida Ràdio

En els darrers anys, els Mossos d'Esquadra han notat un augment dels casos entre turistes a la capital del Segrià

El 2019 ha començat amb un descens dels robatoris a l'interior de vehicle a les comarques de Lleida. Una xifra que contrasta amb uns mesos de novembre i desembre que van ser molt negatius en aquest aspecte.

Així ho ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio el cap dels Mossos a la comissaria de Lleida, Xavier Ribelles, que ha destacat que èpoques com la Setmana Santa i l'estiu és quan hi acostuma a haver més robatoris d'aquest tipus, ja que la gent acostuma a moure's més amb cotxe. De fet, Ribelles apunta que han notat un increment de denúncies per part de turistes a la capital del Segrià. "Notem que a Lleida ciutat, any rere any, rebem més gent de fora. La gent ve a denunciar i notes que n'hi ha molta que no és de Lleida, sinó de la resta de l'estat, i que vénen a fer turisme, sobretot durant la Setmana Santa o l'estiu", explica el cap dels Mossos a Lleida.

Per tot plegat, Ribelles demana precaució per evitar aquest tipus de robatoris. En aquest sentit, apunta que no s'han de deixar coses a la vista al cotxe i que cal assegurar-se que hem tancat bé les portes amb clau. A més, diu que en cas de robatori és important denunciar els fets per poder atrapar als culpables o posar en marxa campanyes de prevenció.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.