Notícies

"AUTONOMISTES PER LA REPÚBLICA", l'editorial d'en Jordi Sebastià

El Govern vol aplicar un mecanisme perquè els empleats de la Generalitat de Catalunya, l'any que ve, puguin treballar els dies festius del 6 de desembre, Dia de la Constitució, que serà divendres, i del 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, que serà dissabte.
En una entrevista a Europa Press, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha explicat que habilitarà tots els mecanismes possibles perquè aquells treballadors públics que ho decideixin ho puguin fer.
Jo, sincerament, em vaig quedar una mica de pasta de moniato en llegir això. Però no volien aplicar la República? Ara es tracta de canviar les dates festives de l'estat espanyol.

Si recorden, Puigneró, ara fa uns mesos va anunciar aquella república catalana digital. No dic que no sigui possible, però no sé si és el que esperen els votants independentistes
Ara que està tan de moda això dels col•lectius per la república... aviat en sortirà un altre que es dirà "autonomistes per la República". Aplicarem la república fent autonomisme. Potser té èxit.

Per cert, no hem parlat de les càrregues dels mossos d'ahir, que no sé si són encertades o no... Però sí que desencanten part del col•lectiu independentista.
Quin pont més maco ens està quedant. Callo...i millor parlo de la fira del playmobil de Lleida. A mi m'agradava sobretot jugar a indis i vaquers. Potser algun nen farà el col•lectiu "playmobils per la república"... si és que ja no existeix.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.