Notícies

Autobusos de Lleida preveu acabar el 2018 amb un 30% de vehicles híbrids a la seva flota

Autobusos de Lleida

La concessionària del transport públic a la capital del Segrià comprarà enguany 5 autobusos que funcionen amb aquesta tecnologia

Autobusos de Lleida preveu acabar el 2018 amb un 30% de vehicles híbrids a la seva flota. La concessionària del transport públic a la capital del Segrià comprarà enguany 5 autobusos que funcionen amb aquesta tecnologia. Aquests nous vehicles híbrids se sumaran als 8 adquirits l'any passat, i que actualment ja circulen per la ciutat. La flota d'autobusos disposarà en total de 13 vehicles que funcionen amb aquesta tecnologia, gairebé un 30% del total en hora punta. Això, tal com explica el gerent de l'empresa concessionària, Carlos Soldevilla, situarà la ciutat de Lleida per sobre de la mitjana catalana i estatal en flotes municipals que funcionen amb tecnologia mixta.

Pel que fa a la previsió d'usuaris de cara al 2018, Autobusos de Lleida espera que augmentin en uns 50.000. El 2017, el nombre total d'usuaris del transport públic a la capital del Segrià va ser lleugerament inferior a la de l'any anterior. Soldevilla atribueix el descens a l'elevat nombre de mobilitzacions als carrers, que van obligar a modificar les rutes en moltes ocasions.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.