Notícies

Atraquen a punta de navalla un supermercat de Lleida

L'atracament va passar ahir a un supermercat Bon Àrea situat al barri de Cappont de Lleida. Els mossos han detingut un dels presumptes assaltants

Dos encaputxats van atracar aquest dijous a punta de navalla un supermercat del barri de Cappont de Lleida. Els mossos d’esquadra van poder detenir hores després un dels presumptes assaltants. Ara la investigació continua per intentar localitzar i detenir l’altre atracador.

L’assalt va passar ahir sobre un quart de cinc de la tarda al supermercat Bon Àrea situat a l’Avinguda de Valèncoia de Lleida. Dos homes, que portaven passamuntanyes, van amaneaçar els dos empleats que hi havia a la caixa i es van emportar una de les caixes enregistradors. Un dels assaltants portava un ganivet amb el que va intimidar els treballadors. L’atracament va durar només uns segons. Els mossos d’esquadra, en col.laboració amb la guàrdia urbana, van muntar un dispostiu que va permetre detenir, hores després, un dels presumptes assaltants. La detenció es va fer a l’Avinguda de València, quan els agents van veure com dos homes tiraven un ganivet al voltant del River. El detingut és ún veí de Ponts de 23 anys, segons han informat els mossos d’Esquadra. La investigació continua oberta.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.