Notícies

ASPID espera incrementar un 25% les persones ateses durant el 2017 amb la posada en marxa del nou centre de Neurorehabilitació

Durant l'any passat, el servei de rehabilitació funcional de l'Associació va atendre més de 1.100 persones

El servei de rehabilitació funcional de l'Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida, ASPID, ha atès més de 1.100 persones durant el 2016. Una xifra que s'espera ampliar durant aquest any, arran de la posada en marxa del nou centre de Neurorehabilitació i Autonomia Funcional, que estarà a ple rendiment a la tardor.

El nou equipament permetrà ampliar i iniciar nous programes de tractament grupals, posar en marxa la nova Unitat de Memòria, i desenvolupar nous programes de formació per a professionals del sector sociosanitari. En conseqüència, s'espera incrementar el volum de persones ateses fins a un 25% durant aquest any, tal com ha explicat Bibiana Bendicho, presidenta d'ASPID.

El servei NeuroLleida va atendre l'any 2016 un total de 103 persones amb discapacitat física derivada de patologies neurològiques, 29 més que l'any anterior.

Les malalties neurològiques afecten un 16% de la població espanyola, i aquestes són responsables del 44% de la discapacitat per malaltia crònica.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.