Notícies

Arriba el sisè Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida

Aquest dissabte a les deu del matí donarà el tret de sortida una nova edició d’aquest torneig adreçada a amants del bàsquet amb alguna discapacitat intel•lectual

El pavelló Juanjo Garra serà un any més l’escenari d’aquest torneig on hi participaran set equips i on es podrà veure fins a setanta jugadors en total. Aquest esdeveniment esportiu organitzat per l’Associació de Voluntaris de La Caixa i Down Lleida ja s’està consolidant dins del calendari esportiu de la ciutat de Lleida. Segons Albert Molias, delegat de l’Associació de Voluntaris de La Caixa Lleida, el torneig pretén donar a conèixer el bàsquet integral i ajudar a canviar la mirada que es té vers les persones amb alguna discapacitat intel·lectual.

Segons el propi Molias, el Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida, és un esdeveniment esportiu consolidat dins del calendari lleidatà i que aquest fet es va notar sobretot en l'acte de presentació.

El sisè Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida començarà aquest dissabte a les deu del matí i conclourà a dos quarts de dues del migdia. A la una en punt, es durà a terme l’entrega de trofeus.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.