Notícies

Arriba el 25è Ral•li Ciutat de Tàrrega

Aquest cap de setmana, els dies 8 i 9 de desembre, la capital de l’Urgell celebrarà el quart de segle d’aquest esdeveniment del món del motor. Una edició que decidirà qui s’endú el títol de la Copa Catalana de Ral•lis de Terra

Organitzada pel Club d’Automobilisme Escuderia Tàrrega i amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la capital de l’Urgell, la 25ena edició del Ral•li Ciutat de Tàrrega donarà el tret de sortida aquest cap de setmana.

La prova, que tanca el calendari de la temporada del Campionat de Catalunya de Ral•lis de Terra, acollirà també la Copa de Catalunya Promoció Trofeu Junior, el Trofeu de Catalunya Ral•lisprint i el 8è Màster de Campions sobre Terra.

El Parc Esportiu de Tàrrega serà el punt de sortida i d’arribada del circuit. Un recorregut de 75,12 quilòmetres cronometrats passant per camins rurals de la zona. En aquest sentit, el recorregut total de la prova serà de 138, 94 quilòmetres.

Al llarg d’aquest dissabte a la tarda es duran a terme les verificacions, segons el Club d’Automobilisme Escuderia Tàrrega, la convocatòria ja compta amb més de 20 inscrits.

I aquest diumenge 9 de desembre es disputaran les diferents competicions. El primer participant sortirà del Parc tancat a les 8:40 hores del matí.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.