Notícies

Apareixen esborrats una desena de noms de carrers de la ciutat de Lleida

CGT

La Paeria netejarà les plaques i obrirà un expedient informatiu per esbrinar qui ho ha fet i que assumeixi les responsabilitats que se'n derivin

Una desena de noms de carrers de la ciutat de Lleida han aparegut esborrats aquest dimecres al matí. Es tracta de les vies dedicades a persones vinculades amb el franquisme i que la plataforma Lleida Lliure de Franquisme vol que es canviïn.

Els cartells amb el nom dels carrers han estat pintats amb esprai de color negre. Ha estat als carrers Alcalde Areny, Alcalde Montanya, Alcalde Sangenís, Sangenís Bertran, Lluís Besa, Alcalde Recasens, Germans Recasens, Carmelo Fenech i Juan Manuel Nadal i Gaya.

L'acció, segons un comunicat de la CGT, s'emmarca dins els actes al voltant dels premis #2N a la lluita antifranquista promoguts per L'Ateneu Cooperatiu La Baula.

De la seva banda, l'Ajuntament ha anunciat que obrirà un expedient informatiu per determinar què ha passat. Les plaques es netejaran i Disciplina Urbanística actuarà per intentar identificar qui ha dut a terme l'acció, per tal que assumeixin les responsabilitats que se'n derivin.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.